حقایق جالب درباره ارسطو،فیلسوف یونان باستان
۱.ارسطو تنها عالم دانا!
ارسطو در طول عمر خود در زمینه های مختلفی مثل نجوم، آناتومی، جنینی، زمین شناسی، زمین شناسی، جغرافیا، هواشناسی، زیست شناسی، فیزیک، اخلاق، زیبایی شناسی، سیاست، متافیزیک، اقتصاد، سخنرانی، روانشناسی و الهیات نوشت. همچنین در زمینه هنرهایی مثل ادبیات، شعر، درام و دکلمه مطالعاتی کرد. او به “مردی که همه چیز میداند” معروف بود. بعدها در قرن سیزدهم، توماس آکویناس، او را فیلسوف نامید. در قرون وسطی، شاعر معروف دانته، از ارسطو به معنوان “استاد” در کمدی الهی یاد کرد. او آخرین کسی بود که همه چیز می دانست چرا که علوم در طول زمان پیشرفت زیادی کرد و کمتر کسی توان یادگیری همه آنها را دارد.
۲.متن سخنرانی ، تنها آثار بازمانده ارسطو!
ارسطو آثار خود را به صورت یادداشت نگه می داشت که به منظور حفظ محتوی باید از آن محافظت می شد. به همین دلیل است که از بین ۲۰۰ نوشته او تنها ۳۱ متن در اختیار دنیای مدرن قرار دارد. پیروان ارسطو در تاریخ جایگاه مهمی برخوردارند چرا که از آثار ارسطو محافظت کردند. ارسطو متن های گفت و گوی زیادی برای عموم می نوشت که هیچکدام برای دنیای مدرن حفظ نشده است. تنها آثار به جا مانده از ارسطو، متن های سخنرانی می باشد که برای جمع های خصوصی نوشته شده بود.
۳.ارتباط صمیمی ارسطو با یک مرد!
ارسطو هنگام بازدید از هرمیس در آتارنئوس در آسیای کوچک، با دختر هرمیس، فتیاس آشنا شد. با هم ازدواج کردند و صاحب یک دختر شدند که نام او را هم فتیاس گذاشتند. در ۳۳۵ قبل از میلاد، همسر ارسطو فوت شد. او دیگر ازدواج نکرد ولی با یک مرد به نام هرپیلیس رابطه ای صمیمی برقرار کرد. همچنین عاشق مردی به نام پالافاتوس از آبیدوس شد که یک مورخ بود. پلافاتوس یک نویسنده یونانی محبوب بود که اساطیر یونان باستان را نوشته است. برای مردان یونانی این امری عادی بود که مردها وارد رابطه عاشقانه با مردی دیگر شوند.