باستان شناسان سوئدی جسمی شبیه آلت مصنوعی برای سکس کشف کردند
سال گذشته – یعنی 2010 میلادی – باستان شناسان سوئدی شی ای که بسیار شبیه به آلت جنسی مردان است را کشف کردند که احتمال می دهند ابزار سکس در عهد باستان بوده است.
جسم مذکور که از استخوان شاخ گوزن ساخته شده، حدود 4 اینچ (10.5 سانتی متر) طول و 0.8 اینچ (2 سانتی متر) قطر دارد که مربوط به 4000 تا 6000 سال پیش از میلاد می باشد.
باستان شناسان با وجود گذشت یک سال از این کشف، هنوز نمی توانند به طور دقیق و قاطع بگویند که شی یافت شده برای خود ارضایی (یا ابزار سکس) بوده است. پیش از این نیز در آلمان و در سال 2005 شی ای شبیه آلت جنسی مردان از جنس سنگ کشف شده بود که قدمتش به 2800 سال پیش می رسید.
اطلاعات بیشتر :
- http://www.msnbc.msn.com/id/38343340/ns/technology_and_science-science/
بسیار جالب بود کاش یکی باشه به بعضی از خانما بگه 5000سال ازجامعه ی انسانی عقب موندن کارشون خیلی شرف داره به خود فروشی ممنون از مطلب جالبتون
یه فکری بحال زنهاومردهابشه چون ما28000سال گذشته نیستیم
بنظرمن هرچی بوده بهترازخودفروشیه
ازش عکس نگرفته بودن که شمام نذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
جای ما خالی بوده وگرنه به شاخ گوزن احتیاج نبود!! کجا بودن مردا اون موقع؟!
خوش به حال زن های آن زمان