آشنایی با معبد ایسکان،بنگلور
مشعبد ایسکان بنگلور یکی از بزرگترین مجموعه معابد در کل کشور هند است که به پرستش خدایان هندو، کریشنا و رادهرانی اختصاص دارد.
بنگلور شهری بزرگ و مهم در هند است که با جمعیتی بیش از شش میلیون و دویست هزار نفر، هفدهمین شهر پرجمعیت دنیا محسوب میشود. این شهر در جنوب هند واقع شده و مرکز ایالت کارناتاکا است. بنگلور به دلیل باغهای زیبا و سرسبزش، لقب «شهر باغها» دارد. شهر بنگلور از لحاظ اقتصادی نیز یکی از مراکز عمده صنعتی هند است و صنایع مختلفی چون هواپیماسازی، ماشینسازی، مخابرات، الکتریکی، لوازم چاپ، چرمسازی، شیشهسازی، داروسازی، دخانیات، نساجی، چینیسازی و بیش از ۱۰۰ شرکت رایانهای در تولید نرم افزار و سخت افزار فعالیت دارد. بنگلور همچنین به عنوان قطب فناوری اطلاعات هند شناخته میشود و به «سیلیکون ولی هند» نیز معروف است. این شهر با وجود تکنولوژی و فناوری جدید، مدرنترین شهر هند محسوب میشود. بنگلور همچنین دارای مترو و دانشگاههای ممتاز است و از لحاظ آموزشی و پژوهشی نیز یکی از مراکز مهم کشور هند است.
شهر بنگلور مکان های دیدنی زیادی دارد که معبد ایسکان یکی از آنهاست.
معماری زیبای معبد ایسکان
معبد ایسکان در بنگلور ترکیبی از معماری مدرن و قدیم هندی است. این معبد یکی از اماکن دیدنی در بنگلور محسوب میشود و در حومه شهر واقع شده است.معبد ایسکان یا معبد کریشنا آگاپی، عبادتگاهی متعلق به آیین هندو از فرقه وایشنا است که به پرستش خدایان هندو، کریشنا و رادهرانی اختصاص دارد. این معبد یکی از بزرگترین مجموعه معابد در کل کشور هند است و همچنین یک مرکز فرهنگی ودایی محسوب میشود.مجموعه معبد ایسکان دارای جاذبههای توریستی مختلفی مانند گالریهای هنری است. این معبد همچنین دارای سالنهای مختلفی برای سمینارها، کلاسها و کنفرانسهای ودایی.
بخش های مهم معبد ایسکان
معبد ایسکان بنگلور یکی از بزرگترین مجموعه معابد در کل کشور هند است که به پرستش خدایان هندو، کریشنا و رادهرانی اختصاص دارد. برخی از بخشهای مهم این معبد عبارتند از:
مرکز مطالعات ودایی
این بخش دارای سالنهای مختلفی برای سمینارها، کلاسها و کنفرانسهای فلسفه ودایی است. همچنین کتابخانهای به نام «کتابخانه تحقیقات ودایی» وجود دارد که کتابهای مربوط به ادبیات ودایی به زبانهای مختلف را در خود جای داده است.
مرکز هنرهای نمایشی ودایی
این قسمت در حقیقت یک آمفی تئاتر روباز رو به معبد است که به اجرای موسیقی سنتی و رقص اختصاص داده میشود. گالری هنری رامایانا نیز در این بخش قرار دارد که مجموعهای از نقاشیهای رنگروغن توسط اعضای ایسکون را به نمایش میگذارد.
پارک کریشنا جایانتی
این پارک بخش دیگری از مجموعه معبد ایسکان است که به بازیهای سنتی هندی و پارکهای تفریحی اختصاص دارد.در مجموع، معبد ایسکان علاوه بر جنبههای مذهبی، به عنوان یک مرکز فرهنگی ودایی و جاذبه توریستی نیز شناخته میشود که بازدیدکنندگان را با فرهنگ و هنر هندی آشنا میکند.