مرور برچسب

تمدن فلسطین

فلسطیان

پس از آنکه با حمله " یوشع " حوزه فلسطین  به قید قرعه بین اسباط یعقوب تقسیم شد، اطراف سرزمین فلسطین ، محل زندگانی طوایف و قبایل بسیاری بود که مهم ترین آنها ، قبایل " آمون " و " موآب " در قسمت شرقی عمالقه در بخش جنوبی ، کنعانیها در ناحیه فرات…

حویها

یکی از اقوامی که تاکنون اطلاعات کافی و منابع و مشاهداتی در رابطه با آن کشف نشده است، حویها هستند. حویها قومی هستند که هویت تقریبا نامشخصی دارند . زیرا در هیچ کدام از متون تاریخی قدیم غیر از تورات نامی از آنها برده نشده است . از آنجایی که…

گورستان باستانی در فلسطین

عده‌ای از محققان در اسرائیل از کشف نخستین گورستان کنعان جنوبی موسوم به فلسطین خبر داده اند. این کشف مهم می‌تواند در روشن شدن این که در سه هزار سال پیش چه کسانی در این منطقه زندگی می‌کردند، کمک کند. گروه حفاری سی سال در این منطقه مشغول به…

تمدن فلسطین باستان (۲)

سرزمین فلسطین و پیامبران الهی در رابطه با فرمانروایی حضرت سلیمان (ع) انجیل چنین نقل می‌کند که : هنگامی که سلیمان با یک شاهزاده مصری ازدواج کرد ، فرعون مصر دهی به نام " الجرار " را در نزدیکی شهر رمله که از شهرهای فلسطین بود به او بخشید . از…

تمدن فلسطین باستان (۱)

پژوهشگران و مورخان با توجه به آثار باستانی کشف شده در فلسطین از وجود انسان در این سرزمین از صدها هزار سال پیش خبر می‌دهند. . اگر از این آثار بگذریم و فقط به مدارک کتبی که در این باره وجود دارد بسنده کنیم باید بگوئیم که صرف نظر از دوران…

موقعیت جغرافیایی و سیاسی فلسطین باستان

منطقه کوچک فلسطین ، آنطور که ویل دورانت در نوشته های خود در رابطه با تاریخ تمدن آورده است، از شمال به شهر دان ، از جنوب به بئر سبع ، از غرب به جایگاه فلسطینیان و از شرق تا محل " آشوریان " ، " آرامیان " ، " بنوعمون " ، " موآبیان " و "…