مرور برچسب

موسیقی

تاریخچه‌ موسیقی فارسی

لازم است بدانید که موسیقی اصیل ایرانی که به عناوینی چون سنتی، فارسی، کلاسیک، دستگاهی و .. نیز شناخته شده است؛ مجموعه‌ای از دستگاه‌ها، نغمه‌ها و آوازهاست که از قبل از دوران میلاد مسیح تا به امروز جریان داشته و ادامه پیدا خواهد کرد.

موسیقی چه تاثیری بر زندگی ما دارد

موسیقی چه تاثیری بر زندگی ما دارد به احتمال زیاد این سوال برای شما پیش آمده است که موسیقی چه تاثیری بر زندگی ما دارد؟ آیا موسیقی می تواند بر زندگی روزمره ما تاثیر گذار باشد؟  تا چه حد موسیقی می تواند بر محوریت زندگی و روح و روان ما اثر

موسیقی مازندرانی و انواع ساز های آن

در مازندران سرود ها و آواز های دلنشین وجود دارد که سینه به سینه منتقل شده و به دوره ی ما رسیده است و همه ما با شنیدن آن لذت می بریم. موسیقی محلی مازندرانی بیانگر هویت و فرهنگ مردم آن منطقه است . انواع سازهای مازندرانی لله وا سرنا یا زرنا

تاثیر موسیقی شاد بر بیماری پانیک و توصیه‌های بسیار کاربردی از زبان متخصصان

در این بیماری افراد وحشت، استرس و دلهره‌ای بی‌دلیل تجربه می‌کنند که گاهی به حملات پانیک ختم می‌شود. بنابراین، مبتلایان به این اختلال در سراسر عمر خود نگران بروز چنین حملاتی هستند. البته، تمامی افراد در طول زندگی‌شان حداقل 1 بار این شرایط را…

فرایند شکل گیری موسیقی در رستوران‌ها در طول تاریخ

کمتر کسی تاکنون بدین موضوع اندیشیده است که چرا در بعضی رستوران‌ها موسیقی پخش می‌کنند؟ در واقع کمتر کسی درباره‌ی منشاء آن جستجو کرده است. برای یافتن منشاء این پدیده باید به تاریخ اروپا مراجعه کنیم. اروپا به تدریج با زوال یافتن…

پیدایش موسیقی در جهان از چه زمانی رخ داد؟

چگونه می‌شود در بین آواز طبیعت به دنیا آمد، زندگی کرد و عاشق اصوات نشد؟ صدای آواز پرندگان، برخورد موج دریا روی شن‌های ساحل، وزش باد از لابه‌لای برگ درختان و … اولین موسیقی در جهان که همگی موسیقی طبیعت هستند. شاید این صداهای دلنشین…

موسیقی و رقص در یونان باستان

كلمه ((موسيقي)) (موسيكه) در ميان يونانيان اصلا به معناي بستگي به موسايها يا موزها يعني الاهگان هنر است. آكادمي افلاطون را موسيون يعني موزه، كه امروزه بر مخزن آثار فرهنگي اطلاق ميشود، ميناميدند، زيرا به فعاليتهاي فرهنگي كه مورد توجه خدايان…

موسیقی در شرق

کهن ترین تمدّن موسیقیایی در تمدّن های بین النهرین و مصر باستان (معابد و کاخ ها)و نخستین نشانه های رشد موسیقی، در تمدّن بین النهرین (سومر، آشور، بابل و کلده) بوده است. کهن ترین همنوازی جهان و وجود ارکستر و استفاده از سازهای بادی، زهی، و کوبه…

آپولون(فبوس) خدای موسیقی و هنر

آپولون(فبوس) خدای موسیقی و هنر Apollon (phoebus) آپولون یکی از معروف ترین و سرشناس ترین خدایان یونان است شاید بغیر از زئوس فقط آرس(مریخ) خداوند جنگ و آفرودیته(زهره یا ونوس)الهه ی عشق از او مشهور تر باشند.به همین جهت از روز اول…

تنبور، کهن ترین ساز زهی زخمه ای

موسیقی و زبان در ارتباطی تنگاتنگ با یکدیگر هستند. زبان ها و لهجه های متفاوت در مناطق مختلف جغرافیایی باعث به وجود آمدن نغمات و فرهنگ های موسیقایی متنوعی در این کره خاکی شده است. در کشور ما نیز زبان ها و لهجه های متنوع و در نتیجه…

کنفوسیوس و تئوری مکتب وی

هنگام اشاره به فرهنگ سنتی چین، نام یک شخصیت در اذهان زنده می شود و او کسی جز کنفوسیوس نیست. در جامعه چین هیچکس به اندازه " کنفوسیوس" تاثیرگذار نبوده است .به همین دلیل هر کسی تا اندازه ای در باره او می داند و کم و بیش تحت تاثیرتئوری مکتب…

مقدمه ای از سومریان متمدن

سومر از ایالت های کیش - - اوروک – اور- لاگاش – اکشک – انلیل – نانار- نینورتا – آنو – سپیار- – اکشک – لارک – نپیور – ادب – شوروپک – اوم – بدتیبیره – لارسا – اورو – اریدو است تشکیل شده است . بسیاری از مردم سومر را منشا تمدن بشر می دانند…

مقام زن در تمدن سومر باستان

زنان در متن اجتماع اما این اقوام سومری از کجا آمدند؟ از مقایسه ی ویژگی های جسمی و ظاهری و بویژه زبانی و اجتماعی، می دانیم که سومریان قومی مهاجر بوده اند. از نظر ظاهری (مثل شکل جمجمه) با اقوام العبید تفاوت دارند، زبانشان به کلی با زبانی که…

ایزد زرتشتی : بهرام

بهرام (1) ، نام ایزدی در دین زردشتی ، ستاره ای در فلک پنجم (رجوع کنید به مریخ * ) و نام چند تن از پهلوانان و سرداران و شاهان .1) پیش از اسلام . واژة بهرام در اصل به معنای «در هم شکنندة مقاومت » است ، و در گزارش پهلوی اوستا به «پیروزگر»…

دانش پزشکی در ایران باستان(۱)

یکی دانشهایی که ایرا‌‌ن‌زمین در آن نقش مهمی را ایفا کرده دانش پزشکی است. دانش پزشکی در ایران پیش از دوره اوستایی و ظهور اشوزرتشت وجود داشته. زمانی که زرتشت که خود نیز یکی از پزشکان برجسته عهد باستان ایران می باشد پا به عرصه وجود می گذارد،…