سرنوشت دختری که جنایات وحشتناک نازی ها را دید
با سرنوشت دختری که جنایات وحشتناک نازی ها را دید همراه شوید
آیا فکر میکنید که چیزی در دنیا وجود دارد که سزاوار بخشش نباشد؟
کودکی
در ماه مه سال ۱۹۴۴، کل خانواده او را به آشویتس فرستادند. آنها چهار روز با قطار بسیار شلوغی سفر کردند که قبلا برای حمل و نقل دام از آن استفاده میشد. خانواده اِوا وقتی به اردوگاه کار اجباری رسیدند، نگهبان از مادرش پرسید که آیا دخترانش دوقلو هستند؟ بعد از شنیدن پاسخ مثبت، دختران را از دست مادر کشیده و آنها را به جای دیگری بردند. اِوا و میریام هرگز نفهمیدند والدین و خواهرانشان را به کجا بردند. آخرین باری که دوقلوها والدین و خواهرانشان را دیدند روی سکوی خداحافظی در آشویتس بود.
آزمایشهای فرشته مرگ
پدیده دوقلویی بسیاری از پزشکان نازی از جمله بی رحمترین پزشک آشویتس، دکتر جوزف منگل را هیجان زده میکرد. حتی او را «فرشته مرگ» مینامیدند. حدود ۱۵۰۰ دوقلو مثل اِوا و میریام در آشویتس بودند که فقط ۳۰۰ نفر از آنها زنده ماندند. دهها هزار نفر قربانی آزمایشهای وحشتناک منگل شدند. دکتر منگل علاقه خاصی به علم دوقلوها داشت، چون میخواست نرخ تولد را در زنان آریایی افزایش دهد. همچنین میخواست بفهمد چطور بیماریهای مختلف روی انسان تاثیر میگذارد. به همین دلیل دکتر منگل ویروسهای کشندهای به یکی از دوقلوها تزریق میکرد و بعد آنها را با خواهر یا برادر سالمشان مقایسه میکرد. همچنین با تزریق مواد شیمیایی مختلف به چشمان آنها، بر آزمایشهای تغییر رنگ چشم نظارت میکرد، همچنین آزمایشهایی که سعی میکرد دوقلوهای سیامی مصنوعی ایجاد کند.
اِوا و میریام تحت آزمایشهای مختلف و آزمایشهای ژنتیکی قرار گرفتند. طبق خاطرات اِوا، یک بار او را از خواهرش جدا کردند و به آزمایشگاهی بردند که در آن خون زیادی از دست چپش خارج کردند و چند تزریق در دست راستش انجام دادند. بعد از آن، او دچار تب شدید شد، دستها و پاهایش ورم کردند و بدنش با لکههای قرمزی پوشیده شد. در آن لحظه جوزف منگل گفت او فقط دو هفته دیگر زنده خواهد ماند. اما اوا زنده ماند و دوباره نزد خواهش برگشت. متاسفانه منگل از آلمان به آمریکای لاتین فرار کرد بعد از جنگ و هیچگونه مجازاتی نشد.
رهایی
بعد از آزادی کودکان تحت مراقبت راهبهها قرار گرفتند. همانطور که اوا به یاد میآورد، راهبهها به دختران اسباب بازیهای زیادی میدادند، اما آنها دیگر نمیتوانستند بازی کنند، کودکی آنها در آشویتس برای همیشه تمام شده بود.
زندگی بعد از آشویتس
اوا این روزها فعالانه در فعالیتهای آموزشی، سخنرانیها و تورها شرکت میکند. او دو کتاب زندگینامه منتشر کرده و در چند فیلم مستند بازی کرده است.
بخشش
اوا بعد از مرگ خواهرش، راه آزادی، بخشش و خوبی را در پیش گرفت. او در آوریل ۲۰۱۵ به آلمان رفت تا در محاکمه نازی سابق، اسکار گرونینگ شرکت کند. اوا در این محاکمه به سمت گرونینگ رفت و او را در آغوش گرفت. او گفت حس میکند قدرت بخشش دارد و میتواند از آن به هر روشی که میخواهد استفاده کند. بخشش او را قویتر کرد و به او کمک کرد خاطرات وحشتناکش را فراموش کند و خودش را از گذشته غم انگیزش رها کند.
اوا در سال ۲۰۱۶ قهرمان اصلی مستند «دختری که نازیها را بخشید» شد.
این را برای آقای احمدی نژاد بفرستید.