مرور برچسب

آلمان نازی

نامه یک سرباز جنگ جهانی دوم بعد از ۷۶ سال به دست بیوه اش رسید.

نامه یک سرباز جنگ جهانی دوم بعد از ۷۶ سال سرانجام به مقصد رسید.به گزارش ایسنا، "آنجلینا گونسال‌وِز" ۸۹ ساله که در "ووبرنِ" ماساچوست زندگی می‌کند ماه پیش در مصاحبه با روزنامه "نیویورک‌تایمز" گفت که پستچی‌ بسته‌ای حاوی نامه‌ای از حدود

داستان سه سرباز که جان دادند ولی وطن ندادند

در روز ۳ شهریور ۱۳۲۰، ابتدا نیرو‌های شوروی از شمال و شرق از زمین و هوا به ایران حمله‌ور شدند و سپس نیرو‌های بریتانیایی نیز از جنوب و غرب حمله کردند و شهر‌های سر راه را یک‌به‌یک به‌سرعت اشغال و هر دو به‌سمت تهران حرکت کردند. ارتش ایران…

اردوگاه مرگ راونسبروک؛ زنان شکنجه‌گران نازی

"استخدام زنان سالم کارگر، بین ۲۰ تا ۴۰ سال برای کار در پایگاه نظامی" یک آگهی کار از روزنامه آلمانی در سال ۱۹۴۴. حقوق خوب و رفت‌و‌آمد، اقامت و پوشاک رایگان تضمین شده بود. فقط اشاره‌ای نشده بود که منظور از پوشاک، یونیفورم…

داستان زندگی آدولف هیتلر + عکسهای کمیاب

آدولف هیتلر در سال 1889 به دنیا آمد و در غرب اتریش بزرگ شد.هیتلر از خانواده ای کاتولیک بود و در گروه کُر کلیسای محلی، آواز میخواند. پسر جوانی که بعدها مرگ میلیون ها نفر را رقم زد، لوس و خودخواه بار امد.کلارا مادر مذهبی هیتلر…

نور عنایت‌خان؛ زندگی و مرگ شاهزاده مسلمانی که در آلمان نازی‌ جاسوسی می‌کرد

او در طول جنگ‌جهانی‌دوم برای بریتانیایی‌ها جاسوسی می‌کرد، اما نهایتاً توسط نازی‌ها دستگیر و کشته شد؛ اما نور عنایت‌خان، یکی از نوادگان تیپو سلطان – حاکم مسلمان ایالت میسور در قرن ۱۸ –ده‌ها سال تقریباً ناشناخته بود.کمک‌های او به جنگ…

هیتلر و جنبش ضد تنباکو درآلمان نازی

پس از این که پزشکان آلمانی برای اولین بار به کشف رابطه بین سیگار کشیدن و سرطان ریه شدند، رایش آلمان یک جنبش قوی ضد تنباکو را آغاز کرد. و اولین جنبش ضد سیگار در تاریخ مدرن را رهبری کرد.جنبش ضد تنباکو در آلمان نازی یکی از فعالیت‌های مهم…

نبرد نرماندی

نبرد نرماندیبخشی از جنگ جهانی دومپیاده شدن سربازان آمریکایی در سواحل نورماندیزمان ۶ ژوئن ۱۹۴۴ تا ۲۵ اوت ۱۹۴۴مکان نرماندی-فرانسهنتیجه شکست آلمان در جبهه نرماندیعلت جنگ باز کردن…

ماجرای تنها ایرانی عضو حزب نازی

گستره خانواده منشی‌زاده خیلی عریض و طویل نیست و اگر بنا باشد تاریخچه آن را بررسی کنیم، فقط دو نسل آن قابل بررسی است! میرزا ابراهیم‌خان منشی‌زاده، پدر خانواده، اصالتاً از اهالی ایروان بود و بعد از مهاجرت به ایران، در دارالفنون تحصیل کرد…

علت کودک ربایی “هیتلر” چه بود؟

پایه‌های رژیم نازی در آلمان، بر ایده‌ها و نظریات نژادپرستانه استوار بود. هیتلر و دوستانش معتقد بودند که تنها نژاد ژرمن حق فرمانروایی بر سراسر جهان را دارد. تحقق این ایده، بیش از ۷۰ میلیون قربانی روی دست بشریت گذاشت و آبروی جهان مدرن را…

سرنوشت «آدولف آیشمن» خبرسازترین چهره آلمان نازی بعد از جنگ چه شد؟

 آدولف آیشمن را شاید بتوان از خبرسازترین چهره‏‌های آلمان نازی پس از جنگ دانست. او که در زمان جنگ از افسران بلندپایه حزب نازی و مسئول «اداره‏‌ی امور مربوط به یهودیان» در «اداره‏‌ی اصلی امنیت رایش» بود، با مسئولیتی که برای طرح‏‌ریزی…

چرا انیشتین از آلمان فرار کرد؟

۱۷اکتبر سال ۱۹۳۳ آلبرت انیشتین، دانشمند بزرگ با فرار از دست حکومت نازی عازم آمریکا شد. این دانشمند یهودی اهل آلمان پس از اینکه آدولف هیتلر وی را دشمن رژیم نازی نامید و برای سرش جایزه تعیین کرد، ناچار شد وطن خود را ترک کرده و از آلمان…

از کار اجباری تا عقیم شدن؛ مصائب سیاه‌پوستان در آلمان نازی

آما آسانته، کارگردان بریتانیایی به طور تصادفی عکسی از دوره آلمان نازی پیدا کرد که در آن تصویر یک سیاه‎پوست دیده می‏شد. این دختر در میان همکلاسی‌های سفیدپوستش که همگی به دوربین خیره‏شده‏اند، به شکلی رازآلود به سویی دیگر چشم دوخته است.…

تمدن کمونیسم

تمدن کمونیسم مسئول مرگ میلیونها انسان است؛ حتی بیشتر از آلمان نازی! کمونیست هایی مانند استالین، مائو زدونگ، پلی پوت، نیکولا چاوسسکو و دیگرانی که میلیون ها نفر را کشته اند.

تمدن آلمان نازی

آلمان نازی یا رایش سوم که به‌طور رسمی رایش آلمان و بعد از آن به عنوان رایش آلمان بزرگ خوانده میشد به حکومت آلمان در دوران بین سال‌های ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ گفته میشود که دولت آدولف هیتلر تا سال ۱۹۴۵ میلادی در آن کشور در رأس حکومت بود.

کشتار لیدیس و تنها مرد بازمانده

لیدیش شهر کوچکی در چکسلواکی بود که کشتار معروف سال 1942 بعد از ترور راینهارد هایدریش که یکی از افسران بلند مرتبه آلمان نازی بود در آن رخ داد. عصر روزی که مراسم تدفین هایدریش انجام شد، گروهی از افسران اس اس و نظامیان آلمانی وارد شهر…