۵ شخصیت برجسته دوران باستان، معتاد به مواد مخدر
۱.الکساندر کبیر
این جنگجو نه تنها همیشه مست بود، بلکه میانه خوبی هم با افیون داشت و آن را به ایرانیان و هندی ها معرفی کرد. با این حال مردم این کشورها تا سال ۱۶۰۰ ، استفاده از مواد را به صورت تفریحی شروع نکرده بودند، ولی اسکندر مقدونی یکی از اولین کسانی بود که زمینه آن را در ایران فراهم کرد.
۲.امپراطور شانونگ
قدمت اولین مصرف دارویی ماری جوانا در دنیا به حدود ۲۷۰۰ سال قبل از میلاد باز می گردد که امپراطور شانونگ بر چین سلطنت می کرد. او از این مواد برای درمان رماتیسم و نقرس استفاده می کرد و مردم را برای کشت آن به منظور اهداف صنعتی تشویق می کرد. از این رو ماری جوانا در لغت به معنای “کشاورزی الهی” می باشد. البته امپراطور شینانگ یک شخصیت افسانه ای ست که وجودش اثبات نشده است.
۳.مارکوس آئورلیوس
مارکوس اورلیوس یکی از بزرگترین امپراطورهای رومی در طول تاریخ بود ولی این مسئله نتوانست جلوی اعتیاد او به افیون را بگیرد. در آن زمان افیون فقط در دسترس نجیب زادگان جوامع رومی بود و از شانس بد یا خوب، مارکوس اورلیوس امپراطور بود. در واقع او به دلیل بیماری های جسمی به این مواد نیاز داشت و قبل از خوا مصرف می کرد تا خوابش ببرد و روزها را به سلطنت، طراحی استراتژی های نظامی و نوشتن کتابی به نام مدیتیشن می کرد.
۴.دانشمندان دلفی
دانشمندان دلفی در یونان باستان، که به خاطر پیشگویی هایشان معروف بودند، از مواد استفاده می کردند. در واقع برخی از مهمترین پیشگویی های آنها به زمانی بر می گردد که یکی از دانشمندان بخار چشمه کرنا (دارای خواص تونهم) را استنشاق کرد و تصور می کردند در صورت خوب مصرف کردن به خدا دسترسی پیدا می کردند. شایع ترین مواد مخدر در آن دوران برگ های خرزهره بود.
۵.رامسس سوم
مصرف مواد در مصر باستان شایع بود. بسیاری از فراعنه مثل رامسس سوم در مصرف ماری جوانا افراط می کردند. شواهد این مصرف مواد در مقبره او یافت می شود. ظاهرا نسل او مصرف دارویی کانابیس را کشف کردند و برای چشم زخم استفاده می کردند. این نشان دهنده این واقعیت است که کسانی که هزاران سال پیش اهرام بزرگ مصر را ساختند، خواص دارویی ماری جوانا را درک کردند!
اون که شما بهش میگین الکساندر کبیر، ما می گیم اسکندر مقدونی، کمی تفکر لطفا
سلام دوست گرامی..
ممنون از همراهی تون..
لقب کبیر رو من به ایشون ندادم ! بر اساس ویکیپدیا: “اسکندر سوم مقدونیه، معروف به اسکندر کبیر پادشاه مقدونیهٔ باستان” و “اسکندر لقب «کبیر» را به خاطر موفقیتش در کسوت یک فرمانده نظامی به دست آورد.”