داستان قتل عمر توسط فیروز نهاوندی
این جستار هیچ گروه مذهبی را در ایران هدف قرار نمی دهد و تنها هدف آن روشن کردن تاریخ است هموطنان اهل تسنن و تشیع و مسیحیان یهودیان زرتشتیان و همه هوطنان با هر عقیده ای ایرانی هستند.

پیروز نهاوندی که بود؟
نام اصلی آن بزرگوار پیروز نهاوندی (فیروز نهاوندی) و کنیه اش ابولولو است و لقبش شجاع الدین و یا در نزد بعضی بابا شجاع الدین معروف بوده است و این به سبب شجاعت منحصر به فرد وی درآن اقدام بزرگ بوده است . اصلیت وی ایرانی و زادگاهش شهر نهاوند بوده است .
سپاه اعراب پیروزمندانه از نبرد نهاوند باز می گشت سراسر میدان نبرد پر از خون ریخته شده ایرانیان بود پیرمردی همراه با عده دیگری از اسرا دست و پا در بند توسط اعراب به پشت جبهه حمل می شد اما در آن لحظه تازیان متوجه نشده بودند که پیرمرد یکی از فرماندهان سپاه ایران است
وقتی پیرمرد کشته ها و اسیران خردسال ایرانی را دید گفت: عمرجگرم را به اتش کشید سوگند که قلبش را در می آورم در این لحظه بود که جرقه های انتقام از فرمانده دشمن در دلش دمیده شد.
این اولین بار نبود که او اسیر شده بود یک بار در نبرد با رومیان نیز به اسارات در آماده بود. به همین خاطر عده ای نیز معتقد بودند که او از زرتشت به مسیحیت گرویده است.
پیرمرد به بردگی مغیره بن شعبه گماشته شد مغیره بدلیل اینکه پیرمرد دستان قدرتمندی داشت آهنگری و نجاری بلد بود و هنر های بسیار داشت به او لقب ابولولو داد.در آن زمان عمر ورود ایرانیان را به مدینه ممنوع کرده بود اما با اسرار های فراوان مغیره و بدلیل اینکه هنرهای فراوانی را بلد بود با ورود عمر به مدینه موافقت کرد.
زندگینامه فیروز نهاوندی

او بارها از ظلمهایی که توسط اربابش به او می شد به عمر شکایت برد اما جوابی نشنید وقتی که زنان و دختران ایرانی را در کوچه های شهر می دید که دسته دسته به کنیزی اعراب گرفته می شدند روحش در آتش می سوخت.
بعدها می گویند فیروز به بردگی عمر در آمد و تا آنجا که عمر روزی دو درهم به او می داد که مبلغ بسیار زیادی بود و تا آنجایی توانست اعتماد عمر را بدست آورد که اجازه می داد در پشت سر او و در کنار یاران پیامبر نماز بخواند.
روزی عمر از او پرسید می گویند تو بسیار هنرمند هستی می توانی برای من آسیاب بسازی؟
فیروز نهاوندی لحظه ای اندیشید ظاهرا فکری به ذهنش رسیده بود بعد از درنگ گفت:چنان آسیابی برایت بسازم که آوازه اش در غرب و شرق طنین انداز شود.
در اینجا دو نظریه وجود دارد که نظریه دوم به نظر درست تر می آید:
عده ای معتقد هستند که فیروز همزمان با ساخت آسیاب خنجر دوسری را ساخت و وقتی عمر برای دیدن آسیاب آمده بود با آن خنجر عمر را کشت و در هنگام فرار با دلاوری تمام شش تن از محافظان عمر را نیز هلاک کرد و شش نفر دیگرشان را زخمی کرد.
گروه دوم نیز معتقد هستند که فیروز در مسجد به عمر حمله کرد و با سه ضربه او را کشت سپس به سرعت از میان جمعیت عبور کرد و به هر کس که می خواست بر او شمشیر بکشد ضربتی وارد نمود.
عبدالحسین زرین کوب در کتاب دو قرن سکوت می نویسد:
توطئه قتل عمر که بعضی از ایرانیان ساکن مدینه در آن دست اندرکار بودند در ماه ذی الحجه بامداد سپیده دم عمر به نماز بامداد بیرون شد به مزیگت (گرگ و میش)و همه یاران پیامبر صف کشیده بودند و این فیروز نیز پیش صف اندر نشسته و کاردی حبشی داشت.دسته به میان اندر چنانکه تیغ هر دو روی بو.و راست و چپ بزند و اهل حبشه چنان دارند چون عمر پیش صف آید و فیروز شش ضرب زد از راست و چپ بر بازو و شکم و یک زخم از آن بزد زیر ناف از آن زخم شهید شد و فیروز بجست.
پیروز پس از گریختن از مدینه یازده سال در ایران بطور پنهانی زندگی کرد زن و فرزندانش را سپاهیان اعراب پیدا کردند و به بهانه انتقام جویی از عمر کشتند پس از سالها روز مکان وی نیز لو رفت و به محاصره در آمد و کشته شد عده ای نیز معتقد هستند وقتی خود را در محاصره اعراب دید خودکشی کرد و در آن لحظه بود که روحش به جمع همراهان و یارانش مانند رستم فرخزاد پیوست.
امروز در تاریخ ایران: (۲۳ آگوست ۶۵۱ میلادی) یکهزارو سیصد و شصتمین سالگرد شهادت پیروز نهاوندی (همدانی) بدست اعراب است.

سلام من میدونم که ایران مدیون عمرخلیفه برحق رسول الله است پس احترام یکدیگررانگهدارید اهلسنت کی به تشیع اهانت کردند که شما اهانت میکنید متأسفم برای بعضی دوستان ایرانی توصیه میکنم تاریخ بخوان
دقیقا درسته مهم اینه که فیروز مشرقی نهاوندی یک ایرانی اصیل بافرهنگ بود که باطل روشناخت وبه مدد الهی نابودش کرد ودخترش هم دراین راه کشته شد.بهت افتخار میکنیم ابولولومشرقی.روحت شاد وجنت مکان
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شوم
چو ایران نباشد، تن من مباد در این بوم و بر، زنده یک تن باد
همه سر به سر، تن به کشتن دهیم از آن به که کشور، به دشمن دهیم
زشیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیده ست کار
که فر کیانی کند آرزو تفو بر تو ای چرخ گردون تفو
درود بر این پهلوان و هنرمند ایرانی وطن پرست .
ما در ایران همچین بزرگانی زیاد داشتیم و باعث افتخار است.
دقیقا این عوضی مثل ایرانی های الان عقده ای ووحشی بوده ایرانیها از همون قدیم توان و شجاعت رویارویی با دشمنشونو نداشتن مث ابن ملجم مرادی ک ایرانی بود و علی رو از پشت با سمشیر ب شهادت رسوند این بزدل ایرانی هم از پشت عمر رو ب شهادت رسوند عجیبه ک ایرانیا ب این بزدل ها افتخار هم میکنن
اینجا جای اجنوی ها نیست
برای خودم متاسفم که هیچوقت نتونستم در مورد تاریخم،گذشتم..و در کل ریشم مطلبی بخونم.اعصابو روانکاو بهم میریزه.چی بودیم و چیمون کردن
روحت شاد لری از دیار نهاوند
عالی نوشته… آمیختهای از تعصب و تخیل
سلام دوستان عزیز. سوالی که همش ذهنم رو درگیر کرده کرده اینه که دین اسلام توسط حضرت عمر واردایران شد. با آنهمه جنایاتی که در حق ایرانیان انجام دادن. ولی مردم ایران خصوصا شیعیان عمر رو قبول ندارن ولی دینش رو پذیرفتن. که هر چی انسان فکر میکنه با هم جور نمیاد. اگر عمر بد بود پس دینش هم بده. التماس تفکر
دین عمر ملعون نبود دین حضرت محمد مصطفی بود که اسمش هم هست اسلام یعنی تسلیم در برابر فرمایشات الهی .در ضمن عمر اسلام نیاورده بود وگرنه فرمان خداوند را که به وسیله حضرت محمد در غدیرخم ابلاغ شد زیر پا نمیگذاشت .
تا دیروز می گفتید اسلام یعنی سلامتی الان چطور معنای آن را عوض کردید!؟!!چون دیگه مردم ،مردم زمان قاجار نیستند که هر حرفی رو باور کنند ،محض اطلاع تویه بنده ی خدا که فقط خودت رو بنده ی خدا می دانی و انگار فقط خدا تو و اعراب را آفریده و ما را کس دیگری آفریده ،اسلام یعنی تسلیم شدن در برابر فرهنگ و آیین عرب ،و با سلام و مسلم و تسلیم هم ریشه و ه خانواده هستند از ریشه ی سلم به معنای تسلیم شدن .
به خداوند مهربان قسم بعد از فهمیدن این ماجراها به مظلومیت ایرانی ها و خصوصاً بزرگ مرد بزرگ مردان آبروی ایران و ایرانیان ((( جناب پیروز نهاوندی ))) به قدری از ته دلم گریستم که در عزای عزیزانم اینقدر نگریسته بودم ،،، خداوند رحمتت کند تاج سیمانی
هر کس واقعا ایرانی باشد بدون لحظه ای تامل قلباً میییییییییییییرنجد
انشاالله که خداوند غضب خود سر شما کافرا نازل کرده و شما نابود میشود لعنت خدا به شما کافران و دشمنان عمر (ض)
مطالبی رو گفتین ولی مدرک و سند ندادین بدون سند و مدرک کوچک ترین اعتنایی هم نمیشه بهش کرد
لطفا سند گفته هاتون هم بگین
قرآن داری نکات بسیار عجیب و حیرت انگیز است به شرط آنکه بشود فهمید ولی مستانه ۹۹ درصد مردم اصلا هیچ نمی فهمند آین کلام قرآن است که می گویم قرآن در جاهایی بسیار زیادی می گوید اکثر انسانها نمی فهمند و فقط به خاطر همین حقیقت انسان های فریب کار همیشه توانسته اند آین اکثریت نادان را مورد استفاده خودشان قرار دهند
کتاب سلمان فارسی رو میگی آره خیلی چیز های خوبی نوشته 🤣