اگر ما چشمان یک غیر مسلمان غیر ایرانی را ببندیم و آن را در یکی از محلات شهر
قم قرار دهیم بدون شک در اولین نگاه متوجه یک سرزمین اسلامی میشود، چون با تعداد زیادی از افراد روبرو میشودکه عبا و عمامه در بر دارند.
اما من با تعدادی عکس و نقاشی مستند به شما نشان میدهم که تعداد افراد دارای عبا و عمامه در میان بسیاری از قبایل سرخپوست کانادا و امریکا به نسبت از هر شهر مذهبی ایران و یا هر جای جهان اسلام بالاتر میباشد.
تقریبا تمام روسای قبایل امریکا تا قبل از
جنگ جهانی دوم در امریکا و کانادا لباس رسمیشان همان لباس علمای اسلامی میباشد.
غربیها نه تنها دست به قتل عام گسترده سرخپوستان امریکا زدند بلکه تاریخ را به گونهای تحریف کردند که سرخپوستان را تعدادی وحشی وغیر متمدن نشان میدهد که دین مشخص نداشتهاند.
حال اگر من که نه بلکه اساتید باستان شناسی امریکایی از جمله باری فل (۱) در کتاب داستانهای امریکا ادعا میکند که سرخپوستان در امریکا حوزه علمیه داشته اند ودر آن فقه و پزشکی و ستارشناسی تدریس میکرده اند تقریباً همه میگویند مگر سرخپوستان امریکا(۲) مسلمان بوده اند وکلا، اصلا مگر آنها تمدنی داشتند، مگر سرخپوستان قبایل وحش چادر نشین نبودهاند؟
قبیله پاتوواتومی یکی از این قبایل میباشند که تا آخرین لحظه نسبت به عقاید اسلامی خود پایبند بودهاند و عکسهای فراوانی این موضوع را تایید میکند از جمله تصاویر مستندی که آقای جرج وینتر از این قبیله کشیده است. غربیها به آنها پاتوواتومی میگویند، ولی خودشان نام پادووادمی (Bodéwadmi) به معنی نگهبان آتش مقدس میباشد به کار میبرند. این قوم احتمالا درگذشته زرتشتی بودهاند. نام دیگر این قبیله نشان آباء (Neshnabé) میباشد که یک کلمه فارسی میباشد.(۳)
the impending removal of the Potawatomi from northern Indiana. Painted by George Winters.
قبیله پتاواتومی با لباسی اسلامی در حال خاکسپاری یکی از سرخپوستان به روش کاملا اسلامی این نقاشی مستند و کاری از جرج وینتر میباشد.
رئیس قبیله پتاواتومی با لباس اسلامی اواخر قرن ۱۹ م
رئیس قبیله پتاواتومی با لباس اسلامی اواخر قرن ۱۹ م. که نامش شعبان میباشد
تعدادی از زنان قبیله زنی و آپاچی با حجاب ایرانی اسلامی
تعدادی از زنان قبیله زنی و آپاچی با حجاب ایرانی اسلامی
به این اسمها توجه کنید ملا سید، ملاجان، هارون، دلاور، شارکنی، شاونی،
ری، ماندان، شاهنیش، اراکی، علی بامو، امامی، کاوشکار، سلک نام، یمنی، ابن اخی، ابن اسماعیل، سیاه تل، مکه مدینه، مهوش، ناز
پارس.
بدون شک این نامها شما را به یاد مناطقی از ایران یا اشخاصی از ایران میاندازد، اما در واقع اینها اسمهای اندکی از قبایل سرخپوست امریکای شمالی میباشد که در کشور کانادا و امریکا زندگی میکرده اند وبسیاری از آنها قتل عام شدهاند، ولی اندک بقایایی از آنها هنوز موجود است.
من در کتاب تاریخ حضور مسلمانان و ایرانیان در قاره امریکا پیش از حضور کریستف کلمب صدها سند و عکس نشان دادهام که نشان میدهد بسیاری از قبایل سرخپوست امریکا، ایرانی و مسلمان بودهاند. در تحقیقات جدیدم به مدارک بسیار مهم وارزشمندی رسیدم که مجددا ادعای من را جدای از صدها سند قبلی، ثابت میکند.
قبیله ناز پارس و خط میخی
در شمال شرق وجنوب شرق امریکا قبایلی وجود داشته اند که در دشتهای سرسبز آنجا به پرورش اسبی از تیره خاص بنام اپالوسا (۴) مشغول بودهاند؛ شواهدی وجود دارد که این نوع اسب مختص خود سرخپوستان بوده و ربطی به اسبهایی که اروپائیان به امریکا آورده اند، ندارد.
بیشتر مردم جهان اسب سرخپوستان را از نمونه اسبهای پینت میدانند، در صورتیکه این نژاد اسب متخصص اروپائیان بوده که تعدادی از آنها در نبردها به دست سرخپوستان افتاده است.
غربیها برای نابود کردن سرخپوستان نه تنها انواع بیماریها را- که به آن مقاوم نبود مانند آبله- در میان تمام بومیان آمریکا شایع کردند بلکه به منابع غذایی عمده آنها که بوفالوها بود رحم نکردند و اگر تعداد اندکی از آنها که در جنگلهای دور افتاده پنهان شده بودند، نبودند دیگر نسل این حیوان منقرض شده بود.
آمریکاییها برای انقراض نسل اسب اپالوسا دست به هر جنایتی زدند و نسل این نژاد اسب را در امریکا از بین بردند، اما خوشبختانه قبل از انقراض این نژاد اسب در امریکا بعضی از مهاجرین تعداد اندکی از آن را به شرق
روسیه برده بودند. در دههای اخیر سعی در احیای این نژاد اسب در جهان شده است، ولی هنوز تعداد آنها بسیار کم میباشد از ویژگیهای شاخص این نژاد داشتن پوستی شبیه پلنگ میباشد و صلیبه چشم آنها بر خلاف تمام اسبان که سیاه میباشد سفید و شبیه انسان است.
شکل:اسبی از نژاد آپالوسا با بدنی خال خالی (پلنگی)
شکل:اسبی از نژاد آپالوسا با بدنی خال خالی (پلنگی)
شکل:اسبی شبیه نژاد آپالوسا با بدنی خال خالی (پلنگی) در خرم آباد ایران
شکل:به چشمان این اسب از نژاد آپالوسا توجه کنید که دارای صلیبه سفید میباشد
بسیاری ازکارشناسان ریشه این اسب را در
ایران باستان میدانند.(۵،۶)
من با یک جستجوی ساده در ایران نمونههایی از این اسب را در ایران پیدا نمودم.
قوم اصلی از سرخپوستان که در امریکا به پرورش این اسب میپرداخته اند به لهجه فرانسوی” نو پرس” یا” نو پارس” وبه لهجه فعلی بومیان نز پرس یا نازپارس نام دارد.
این قوم خود را از تیره سا پتین ۷ و چوپانیش ۸ میدانند. خود بومیان نازپارس کلمه سا پتین را به سوراخ بینی معنی میکنند که از آن برای زینت حلقهای عبور میدهند؛ همانگونه که در جنوب شرقی ایران در گذشته شایع بوده است و در این زمان کمابیش میتوان افرادی را دید که به این رسم پایبند میباشند. جالبتر اینکه در خوزستان به دماغ پت گفته میشود فوسا؛ احتمالاً از کلمه خلاصه شده کلمه سوراخ ایجاد شده و در کل این کلمه همان کلمه فارسی خوزستانی سوراخ پتین بوده که در گذر زمان به سا پتین تبدیل شده است.
کلمه دیگری که بومیان نز پارس ریشه خود را از آن قوم میدانند کلمه چوپانیش ۹ میباشد. این کلمه عین همان معنی که امروزه در
زبان فارسی دارد در زبان بومیان نز پارس دارد. “مردمانی که در دشت یا جنگل پیاده به دنبال حیوانات قدم میزنند”.
در سال ۱۸۷۷ م. به دنبال تجاوز غربیها به سرزمین اقوام نز پارس بین انها جنگی در میگیرد که در نهایت به شکست سرخپوستان میانجامد. رئیس قبیله نز پارس که نامش جوزف میباشد امریکاییها بعد از شکست این قوم، اندک سرخپوستان نز پارس را مجبور به
مسیحی شدن کردند ونام رئیس قبیله را که “هین ماه تو”( ۱۰) بود به جوزف تغییر دادند.
در هنگام تسلیم شدن رئیس قبیله نز پارس، جنرال نلسون اپلتون مایلز (۱۱) فرمانده مهاجمین امریکایی کیسه کوچکی را همراه او میبیند که پس از بررسی آن به یک تخته گل خشگ شده که بر روی آن حروف میخی حک شده دست پیدا میکند. جنرال نلسون اپلتون مایلزدر مورد این تخته گل از رئیس جوزف میپرسد.
او میگوید: این تخته ارثیه اجدادی او میباشد که از سالهای بسیار دور از اجداد سفید پوستش به او رسیده است.
این تخته گل برای ترجمه در اختیار دکتر رابرت دی بیگز(۱۲) استاد شرق شناسی دانشگاه شیگاگو قرار میگیرد. او پس از بررسی و ترجمه، قدمت این نوشته را به ۴ هزار سال پیش میرساند و آن را متعلق به تمدن آشوری میداند.
در میان این قوم سرخپوست نشانهها وسمبلهای دیگری وجود دارد که نشان میدهد این قوم از سلسله آشوریان میباشند. ازجمله میتواند به خورشید آشوری و بوته گل آشوری اشاره کرد.
شکل: نمای از آرم انجمن چهانی اشوریان منقش به ستاره آشوری و تصویری باستانی از ستاره آشوری
شکل: نمای باستانی از گل معرف آشوری وکودکی از قبیله سرخپوست ناز پارس با همان نقش بر روی قنداقش ودر چپ رئیس قبیله نازپارس با طرح ستاره آشوری بر روی خرجینش
اما این اخرین تخته نوشته خط میخی نبود که در امریکا پیدا شد. در سال ۱۹۶۳ م. در ایالت جرجیا در ناحیه علی بامو (۱۳) در نزدیکی رودخانه چاتاهوچی (۱۴) یک خانم بنام جو هرن( ۱۵) هنگام بیل زنی در باغچه خانه اش در میان گلها به تخته سربی دست پیدا نمود که همانند تخته گل رئیس جوزف بود با این تفاوت که یکی در شمال غربی امریکا و یکی در جنوب شرقی امریکا پیدا شده است این مکان محل زندگی اقوام مخلفی از سرخپوستان از جمله قوم موسکوگی یا گریک(۱۶)میباشد که قیافه آنها وبسیاری از آداب و رسوم و پوشاک انها شبیه ایرانیان میباشد که در کتاب تاریخ حضور مسلمانان وایرانیان در قاره امریکا شرح آنها را داده ام.
این تخته نوشته در کنفرانسی در سال ۱۹۷۳ م. در جرجیا توسط دکتر جوزف بی
ماهان( ۱۷) شرح داده شد. این نوشته به خط قوم سومری که در جنوب ایران وجنوب شرقی
عراق فعلی زندگی میکردهاند بوده است. قدمت آن همانند نوشته میخی رئیس جوزف متعلق به ۴ هزار سال پیش میباشد.
در امریکا چندین عدد دیگر از این موارد پیدا شده است در مورد دیگری در اوگلاهما در سال ۱۹۸۰ میلادی خانم گلوریا فارلی از شهر هاونر امریکا که مدت ۵۰ سال در مورد تاریخ پیش از کلمب در امریکا تحقیق میکرده به سنگی دست پیدا میکند که علائم خاصی بر روی آن حک شده بوده است. او یک نمونه لاتکسی از آن تهیه کرد وان را برای دکتر باری فل که تخصص خط شناسی خطهای باستان را داشته میفرستد او پس از بررسی اظهار میدارد این علائم به تمدن دیلمونیا که شاخهای از تمدن سومری در جزیره بحرین در خیلج فارس میباشد، تعلق دارد.
پینوشت:
۱- [۱] Barry Fell (born Howard Barraclough Fell) (June 6, 1917 – April 21, 1994) was a professor of invertebrate zoology at the Harvard Museum of Comparative Zoology. While his primary professional research included starfish and sea urchins,
۲- [۱] saga america
۳- [۱] https://en.wikipedia.org/wiki/Potawatomi
۴- [۱] appaloosa
۵- [۱]History of the Appaloosa”. The Appaloosa Museum. Archived from the original on 18 January 2008. Retrieved January 31, 2008.
۶-[۱] Pruvost, Bellone; et al. (November 15, 2011). “Genotypes of prehistoric horses match phenotypes painted in Paleolithic works of cave art”. Proceedings of the National Academy of Sciences.
۷-[۱] Sahaptin
۸- [۱] Chopunnish
۹- [۱] Chopunnish
۱۰- [۱] Hin-mah-too-yah-lat-kekt
۱۱- [۱] General Nelson Appleton Miles
۱۲- [۱] Dr. Robert D. Biggs
۱۳- [۱] Alabama (also called Alibamu)
۱۴- [۱] Chatahoochee
۱۵- [۱] Joe Hearn
۱۶- [۱] Muscogee (Creek) Nation
۱۷- [۱] Dr. Joseph B. Mahan
تا به حال میدونستی خورشید پشتش به ماست؟