مرور برچسب

دموکراسی

دموکراسی، از گذشته تا کنون

در حالی که امروزه جنگ ها به نام دموکراسی به گونه ای انجام می شود که گویی دموکراسی یک ایده آل اخلاقی و همچنین یک سبک حکومتی است که به راحتی قابل شناسایی است، هرگز این گونه نبوده و نیست . دموکراسی، زمانی که همه شهروندان یک جامعه در مورد همه

چگونه دموکراسی آتن در ۷ مرحله توسعه یافت

نهاد دموکراسی آتن در چند مرحله ظهور کرد. این مساله در واکنش به شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی رخ داد. همانطور که در سایر نقاط جهان یونان صادق بود، دولت شهر آتن زمانی توسط پادشاهان اداره می شد، اما این امر جای خود را به یک حکومت الیگارشی (

۵ دستاورد فوق العاده یونانیان باستان برای دنیا!

جوامع مدرن، بدون اختراعات و پیشرفت های گذشتگان به شکل امروزی در نمی آمد ولی شگفت زده می شود اگر بدانید بسیاری از اختراعات متعلق به یونانیان باستان می باشد. با تاریخ ما همراه شوید تا 5 دستاورد فوق العاده یونانیان باستان برای دنیا! را…

دموکراسی یونانی یا دموکراسی امروزی؟

نمیتوان تاثیر دموکراسی یونان باستان را بر سیاست های مدرن، به ویژه سیاست های ایالات متحده ، را انکار کرد. تا به امروزه، هنوز مردم در باره اینکه کدام برتر است به بحث می پردازند. این مطلب را بخوانید تا خودتان بتوانید انتخاب کنید که سیستم…

تاثیر رم باستان بر دموکراسی امروزی

وقتی سخن از نظام حکومتی در کشورهای غربی مدرن به میان می آید، ناخوداگاه یاد دموکراسی آتن می افتیم. هر چند این مسئله تا حدودی صحیح است اما روم باستان هم بر دموکراسی و مردم سالاری بی تاثیر نبود. با تاریخ ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری درباره…

آیین کنفوسیوس و دموکراسى

آیین كُنفوُسیوُس و دموكراسى: آیین كُنفوُسیوُس مكتب چینى اندیشه سیاسى است كه كُنفوُسیوُس (ح 551ـ ح479 قم) آن را بنیاد نهاد. اگرچه اصطلاح رایج چینى براى دموكراسى، كه در لغت به معناى «حكومت مردم» است، تا قرن نوزدهم به واژگان چینى معرفى نشده…

آیین هندو و دموکراسى

یك نظام اجتماعى و مجموعه اى از باورهاى دینى كه در آغاز در هند و نپال یافت شد. آیین هندو بر باور به آموزه اى یا خدایى خاص بنا نشده است و عملاً گروهى از ادیان است كه بر مفهوم نظم جهانى كه همه چیز جزئى اصلى از آن است متمركزند. بنابراین، آیین…

آیین بودایی و دموکراسى

آیین بودا و دموكراسى آیین بودا نظامى دینى است بر شالوده آموزه بوداى تاریخى، سیدارته گئوُتمه تبت. از این سه شاخه، شاخه تِیرهواده كه دارنده بخشى از نظریه اصلى است، همراه با شكل هاى اولیه نهادهاى دینى آن، در متن دموكراسى از اهمیت خاصى…

آیا معجزه یونانی واقعا رخ داده است؟

fakouhi ژان فرانسوا دورتیه ترجمه صدیقه بوغیری علوم یونانی به دلیل پژوهش نظام مند مبتنی بر اقامه برهان از دانسته های پیشین خود متمایز می شود. چطور می توان پیدایش این روحیه اثبات گر در یونان کلاسیک را توضیح داد؟ معجزه یونانی. این…

افلاطون

افلاطون (Plato) ارسطو در کنار افلاطون از خانواده اشراف یونان باستان بود که در سال 428 قبل از میلاد در آتن بدنیا آمد. پدرش از نوادگان پادشاهان قدیم یونان و مادرش فرزند یک قانون گذار بود. او به هنگام کودکی پدر خود را از دست داد و مادرش با…