اقدامات وحشتناک آغا محمدخان قاجار برای ارضا جنسی خود در حرمسرای قاجار

با سقوط صفویان و از هم‌گسیختگی ایران، سنت حرمسراداری برای مدت نسبتا طولانی از میان رفت.
س از آنکه افاغنه (پشتون‌ها) بر اصفهان مسلط شدند، چون خود قائل به چنین اسباب و تشریفاتی نبودند حرمسرای بزرگان صفوی را ویران و از میان بُردند که در راس آن حرمسرای افسانه‌ای شاه سلطان حسین با بیش از هزار زنِ صیغه‌ای و کنیز و خدمتکار بود که به دستور محمود افغان منحل گردید.
پس از نادر و در عصر زندیه نیز حرمسرایی به وجود نیامد و کریم خان زند که با لقب وکیل‌الرعایا حکم می‌راند به جز همسر قانونی و تعدادی خدمتکار و محبوبه، سودای دیگری در سر نداشت.
اما با طلوع دولت قاجارها توسط آغامحمدخان حرمسراها دوباره تشکیل شد و از شاه گرفته تا درباریان هرآن‌که دستی به دهان می‌رساند برای خود مجمعی از زیبارویان فراهم ساخت.
آغامحمدخان که در نوجوانی از مردی ساقط، خواجه و مقطوع‌النسل شده بود، در این عرصه تشنه‌تر از سایرین بود و در زمان خود گوی سبقت را از همگان ربود.
آغامحمدخان که حتی توانایی مجامعت با مرغی هم نداشت برای خود حرمسرایی بزرگ از زنان زیبا و ماهرو ترتیب داده بود.
او چون قادر به کامگیری از زنان نبود با روش‌هایی که به اعمال سادیستی شباهت داشت این بیچارگان را عذاب و شکنجه می‌نمود.
آغامحمدخان با مضروب و خونی ساختن باسن زنان بوسیله شلاق، گاز گرفتن و زخمی نمودن پستان زنان، ضربه زدن و فرو کردن اشیا مختلف به اندام‌های جنسی زنان و دیگر اعمال خشونت‌آمیز اقدام به ارضای تمایلات بیمارگونه‌ی خود می‌نمود. پیداست که زندگی در چنین حرمسرایی بی‌شباهت به دوزخ نبوده و زنان بخت‌برگشته در حرمسرای وی متحمل چه درد و رنج و عذابی شده‌اند.
588 نظرات
  1. شهرام می گوید

    سلام مطالب نوشته شده در کتاب خواجه تاجدار به قلم ذبیح الله منصوری کاملا غیر مستند است . می توانید در اینترنت اول راجب ذبیح الله منصوری تحقیق کنید بعداً نوشته هایش را سند قرار دهید. اگر راجب این شخص تحقیق کنید نوشته هایش مفت نمی ارزد. آقا محمد خان شخصیتی مثل نادر شاه داشت هرگز استراحت نمی کرد . ویژگی لشکرکشی ایشان روی سرعت عمل بود . آدمی بود با جثه کوچک اما بسیار جسور که هرگز فرار نکرد . گرجستان را گرفت . ایران را یکپارچه کرد . ضمنا ایران در زمان کریم خان یک سوم ایران دوران فتحعلی شاه است. کریم خان سی سال را به جای یکپارچه کردن این مملکت در شیراز و در عیش و نوش بود و جانشینانش همدیگر را تکه پاره کردند و اون ایران کوچک هم از هم پاشیده بود اگر آقا محمد خان نبود شماها الان نبودید و رضا شاه و محمد رضا شاه هم نبودند . محمد رضا شاه سال ۴۹ بحرین را داد و در سال ۵۷ هم من و شما و بچه هایشان را

  2. سینا می گوید

    سلام میشود لطفا منبع یا مدرکی که نشون میده واقعا آغا محمد خان قاجار همچین کارهایی را میکرده را در آخر همین مقاله بگذارید؟

    1. شهرام می گوید

      سلام سینا جان در تاریخ ایران هر کس اسم پادشاه داشته حتما حرمسرایی از پسران و دختران هم داشته . البته در اسناد و مدارک اینگونه نیست اما مردهای ایرانی را در کوچه و خیابان می بینی به مسایل جنسی اولویت اول یا دوم در زندگی آنهاست . همیشه همه جا صحبت یکیه و نه چیز دیگر . در جاهایی که شما با این مسایل سر و کار دارید نگاه کنید هرچقدر علم و دانش افراد بیشتر میشه کنترل بر این مسایل هم زیادتر میشه . در شهر مذهبی اوضاع بهتره . اکثر این افراد خودشان را جای پادشاه ها می گذارند ولی حس مسولیت و استرس آنها و مسایل کشور داری مخصوصا در اون دوران پر آشوب را نمی بینند فکر می کنند همینطوری پادشاهان می نشستند و یا به شکار می‌رفتند یا به حرمسرا . دوستی دارم دکترای ادبیات فارسی که البته ادبیاتی ها هم به لحاظ اخلاقی زیاد جالب نیستند . این همکار ما هم یکبار گفت شاه عباس هر روز پانزده پسر را ملاقات می‌کرده گفتم دکتر جان موقعیکه ملاقات می‌کرده این نویسنده کتابت کجا بوده ؟ آقا محمد خان در سن ۶۲ سالگی و به قوای در سن ۵۶ سالگی می شنود که روس‌ها در دشت اردبیل هستند شب اعلام می کند سپاه در تهران جمع شود و سپاه سواره ده هزار نفر جمع می شود و به تاخت به دستهای اردبیل می نوازند شبها هم می تاختند در عرض سه روز خودش را به اردبیل می رساند و سپاه روس را در هنگام ناهار خوردن غافلگیر کرده و فراری میدهد . آنقدر سریع رفته بود که خبر جاسوسان به روس‌ها نرسیده بود روس‌ها فقط سوار اسب شده و فرار میکنند . این انسان بزرگوار از کتاب سرجان ملکم نقل می کنم زمانی که دستور قتل برادرانش را صادر میکرد به فتحعلی شاه اعلام کرد اینها را به خاطر تو و ایران میکشم اگر اینها زنده بمانند هرگز این کشور و تو روی آرامش را نخواهی دید. این را در دوران زند دیده بود . از این افرادی که بد قاجار را می نویسند می توانند برای کشورشان این فداکاری را انجام دهند قطعا نه . آقا محمد خان یا آقا محمد شاه کبیر فقط به کشور می اندیشید و نه به روابط فامیلی . خواهر زاده اش که کوچک بود از فردی مرغی می دزدند طرف به آقا محمد خان شکایت می برد و ایشان برادر زاده را در جلو لشکر شلاق زده و اعلام می کند الان این کشور صاحب دارد و صاحبش منم اگر تعرضی به مردم بکنید به شدت مجازات می کنم . یا اون شخص خارجی که میاد از کرمانشاه تا تهران می‌آید با هفت نفر دیگر و در خاطرات خود می نویسد آقا محمد خان نظمی آهنین در ایران بوجود آورده که راهزنی از بین رفته اگر راهزنی شود پادگان مسول امنیت را نابود میکند و قبایل مسول را از دم تنبیه می کند بطوریکه افراد بدون ترس تکی مسافرت می کنند . اگر منابع را بخواهید آدرس پایان نامه دانشجویان دکترا ی تاریخ را در کامنت می گذارم به صوت پی دی آف است با ذکر منابع تا ببینید.

      1. علی می گوید

        آقا محمد خان برادرش را با حیله به تهران آورد و بخاطر فتح علی کشت چون جنایت کاری در روانش بوده است و نمی خواست حکومت قاجار بعد او با چالش روبرو شود برخی ادعا می کنند خاندان قاجار فقط بهفکر ایران بود اما همین آقا محمد خان در ابتدا کارش ۴ سال با دو تن از برادرانش جنگید تا ریاست طایفه را بدست آورد

  3. Eli می گوید

    دوستان بد نیست اگه دوست داشتید کتاب سانسور نشده خواجه تاجدار نوشته ژان گِور با ترجمه ذبیح‌الله منصوری رو که هر دو جلد در یک کتاب هست رو هم مطالعه کنید. البته اگه الان موجود باشه چون من کتاب قدیمیش رو مطالعه کردم. بعضی از صحبتها و نظرات دوستان درست و بعضی هاشون نادرسته.

    1. شهرام می گوید

      در مورد ذبیح الله منصوری تحقیق کن تا ببینی با چه آدمی طرفی

  4. فاطمه می گوید

    اوه اوه خدابیامرز خشن دوست داشت😂😂

    1. بی اعصاب می گوید

      الان کجاش خنده داره؟!

    2. بارسا می گوید

      خب اینجوری دوس داشته، مگه ایرادی داره

  5. حجازی می گوید

    متاسفافم برای متنی که نوشتی !یکبار خودت بخون ببین از که کلماتی استفاده کردی خجالت بکش

  6. مرتضی می گوید

    این چه ادبیاتیست؟ یاسوادنداری یا نزدیکی کردن با مرغ را امری عادی میدانی، نوشته ای : آغامحمدخان که حتی توانایی مجامعت با مرغی هم نداشت ….. مگر انسان بامرغ مجامعت میکند؟ خجالت بکش وازاین افکار بیشرمانه توبه کن

  7. ناشناس می گوید

    شهرام #
    میشه حرف مفت نزنی پانترک؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! احیا کرد ؟!بله فتوحات کرد اما انقدر جنایت کرد در ایران که نگو بعدهم ایران در زمان کریم خان هم یکپارچه بود

    1. شهرام می گوید

      ترکان بد نیستند زمانی در دوران ساسانی بود که فقط زرتشتی بود و ترک و بلوچ و عرب . اون زمان نه فارس بود و نه لر و نه کرد .دلیلش در کتابها پیدا کردید به من هم بگید .ترکان بیش از هزار سال حداقل شمشیر بران این سرزمین بودند برای این سرزمین خون دادند و ادعایی هم ندارند . البته بهشان جک بستند و خزعبلات گفتند تا اینکه عده ای جواب یکسری را دادند و شدند پانترک . مثلاً موقعیکه می گویند
      ترک ها لهجه مسخره ای در فارسی دارند تبریزی در تبریز می گوید چرا به لهجه ای صحبت کنم که بخندی تو ترکی یاد بگیر و به نظر شما می شود پانترک . اول اعمال خود را ببینید بعد عکس العمل دیگران را . جنایت نکرد سر پرسی ساسکس اعلام می کند هفتاد هزار نفر را در کرمان کور کرد و قبل از او سر جان ملکم اعلام می کند هفت هزار چشم . تفاوت در یک صفر ناقابل اما تعداد شصت و سه هزار است . آنهایی را که کور کرد برد در کوه دختران . اگر وارد کرمان میشد بله می گفتند آمد و همه را کور کرد اما این همه آدم را که نمی توانست ببرد پس تعداد کم بود .

      1. علی می گوید

        پاسخ به شهرام ایرانیان زرتشتی همان فارسها ،لرها،کردهاو … بودند که اکثریت اسلام آوردند همانها نژاد و زبانهای ایرانی را حفظ کردند خیلی روشن است فقط امثال شما که مغرض با تعصب جاهلانه هستید منکر میشوید

    2. شهرام می گوید

      حالا از کجا میدانید من پانترکم چون واقعیت آقا محمد خان را نوشتم . می خواهی دروغ بنویسم . می خواهی دروغ بنویسم . اون کسی که کتابش را خواندی تحت عنوان تاریخ در دبیرستان آقای دکتر زرگری نژاد جدیدا از آقا محمد خان عذرخواهی کرده است . یکی پیامبری شد دروغین اما پیروانش مثل شما ناشناس شدید فریفته راستین پیامبر دروغین . اون هم بگه من اشتباه کردم شما می گوید نه . من نمی توانم مغز شما را دستکاری کنم هر گونه که می خواهید فکر کنید اما اگر غلط فکر کنید اگر فکر نکنید این کشور صد سال دیگه هم همینه . مهران مدیری در شب های برره این کشور را داشت نقد می کرد . در قهوه تلخ هم همه شاه و بقیه بیسواد و نوعی فرهنگ خاص داشتند دقیقا مثل شما . تا مستشار می‌گفت بیایید سواد یاد بگیرید سریع موضع می گرفتند . با خودتونه من بازنشسته شدم و میرم . شما در اینجا باید زندگی کنید .

  8. Shayan می گوید

    به نظرم واقعی و درسته چون کلا محمد علی خان قادر به تولید مثل نبوده
    حتی اون وقتی مردم کرمان به لطف علی خان زند کمک کردن اون حدقه چشمای همه مردمو در اورد و ازش یه کوه درست کرد ایت نشون میده چه ادم روان پریشی بوده

    1. شهرام می گوید

      از کجا میدانید کور کرده ؟ بین نوشته های سر جان ملکم و سر پرسی سایکی ۶۳۰۰۰ نفر اختلاف هست .

      1. علی می گوید

        در مورد کور کردن مردم کر مان توسط آقا محمد خان اصل ماجرا نمیتواند دروغ باشد هر چند در مورد تعداد به احتمال زیاد اغراق شده است ویک نکته مهم اینکه آقا محمد دستور داد چشم ها را از کاسه در بیاورند واین ابتکار او بود زیرا در قبل این برای کور کردن میله داغ رابه چشم نزدیک
        می کردنند اگر مورد مشابه ای کسی می داند بگوید

    2. شهرام می گوید

      یعنی هفتاد هزار نفر را یا سپاه پنج تا ده هزار نفری مشایعت کردند تا کوه دختران آیا این شدنیه ؟

    3. حسین می گوید

      اول درمورد قاجار تحقیق کن بعد حرف بزن اقا محمد خان خیلی ام ادم درستی بوده، توام اگ جای اون بودی تو ۳سالگی اخته و عقیم میشدی دیوونه میشدی شایدم بدترم میکردی پس قضاوت نکن برای ایران هم فتوحات بسیار انجام داده

  9. ناشناس می گوید

    🤣🤣🤣🤣 خرافاتی بدبخ امثال توین که باعث میشن اینجور آدما بتونن حکم رانی کنن

    1. شهرام می گوید

      چقدر عاقلانه

  10. آرزو می گوید

    تو برو تاریخ بخون تا بفهمی

  11. آرزو می گوید

    آشغال چه کارا که با مردم بخت برگشته کرده بوده

    1. شهرام می گوید

      آرزو خانم اگر آقا محمد خان نبود اسمت یا پوشکین بود یا ساشا و آخر فامیلا آف داشت . دو رگه ایران و روس بودی.

      1. شهرام می گوید

        منفی یا مثبت دادن از روی احساسه . اگر می توانید از نوشته ها ایراد بگیرید ببینم دلیل شما چیه ؟ شاید شما چیزی بگید که من ندانم میرم مطالعه می کنم و ایران را برطرف میکنم . خیلی خوشحال میشم فکر بکنید و از نوشته ها ایراد بگیرید . یا باید منبع بگید یا ازم بپرسید . اگر هم من نخونده باشم میرم می خوانم .
        انسان که کامل نیست . با تشکر

      2. علی می گوید

        مصریها الان عربی صحبت می کنند ولی زبانها یی که ما الان صحبت میکنیم ریشه به همان زبا ن های اقوام آریایی قبل از اسلا م برمی گردد از نظر زبان شناسان اسناد ومدارک کافی وجود دارد و تابت شده می باشد اکثرمردمان آریایی پس از ورود اسلام به این دین ایمان آوردند فقط کمی به زرتشتی باقی ماند ند بنا بر این بهیچ وجه با مصر نمی توان مقیایسه کر د

      3. علی می گوید

        پاسخ به شهرام باکو وشهر های اطراف آن که به اشغال
        رو سها رفت در حال حاضر ترک هستند و یا اینکه دو رگه ترکی روسی هستند؟؟

  12. آرزو می گوید

    چقه بیشرف بوده

    1. مرسا می گوید

      به جای شکاک بودن و توجیه که چی به خوردت دادند
      بیشتر مطالعه کن نویسندگان مختلف ایرانی وغیر ایرانی حقیقت را خواهی یافت

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.