مرور برچسب

نقاش

تابلوی شام آخر

لئوناردو داوینچی هنگام کشیدن تابلوی شام آخر دچار مشکل بزرگی شد؛ می‌بایست نیکی را به شکل عیسی و بدی را به شکل یهودا، از یاران مسیح که هنگام شام تصمیم گرفت به او خیانت کند، تصویر می‌کرد. کار را نیمه تمام رها کرد تا مدل‌های آرمانیش…

لئوناردو داوینچی

دوران کودکی لئوناردو داوینچی در سال ۱۴۵۲ در یک روستای توسکانی زاده شد. او فرزند نامشروع یک ثروتمند، با نام پیرو فرانسیسو دی انتونیو داوینچی و یک زن دهقان به نام کاترین بود. در مورد دوران کودکی لئوناردو اطلاعات زیادی در دست نیست. او ۵ سال…

شین سایمدانگ

شین سایمدانگ شین سیمدانگ متولد سال 1504؛هنرمند؛نویسنده؛ خطاط؛گلدوز؛شاعر مشهور و مادر استاد کنفسیوسی مشهور کره ای یعنی یولگوک بود. لقب وی "مادر عاقل" بوده و نام اصلی وی اینسون می باشد.شین در خانه ی والدین مادرش به دنیا آمده و رشد کرد.پدر…

عکس های باشکوه معبد آنگکور – تمدن خمرها

معبد شاهکار زیارتی انگكور وات : این بنا امروز در کامبوج قرار دارد که توسط معماران سلسله خمرها ساخته شده است آنگكور، نمادی برجسته از زیبایی و تقدس است! ‏ ‏ مسیر آبکی منجر به غرب در معبد مبود (mebon) مصنوعی در این جزیره بارى صدیقى…

مانی نقاش

مانى ؟ مانى یا مانس از پدر و مادرى ایرانى در بابل به سال 215 میلادى متولد شد. پدر و مادر او با خاندان اشكانى خویشاوندى داشتند. نام پدر مانى فَتَكْ بود و نام مادرش نُوشیتْ یا پُوسیتْ یا مریم و از خانواده كمسركان بود. مانى بى شك ایرانى…

هنر آشوری

منبع : ویل دورانت : تاریخ و تمدن / مشرق زمین / آشوریان / هنر آشوری آشور، در پایان كار، از لحاظ هنر به پایة معلم خود، بابل، رسید، و در ساختن نقش برجسته بر آن پیشی گرفت. ثروت فراوانی كه چون سیل به طرف آشور و كالح و نینوا سرازیر می‌شد،…

ادیان ایران باستان

1- آیین مغان قبل از ظهور زردشت ، یعنى پیش از پادشاهى مادها، بومیان غیر آریایى ایران یعنى داشتند كه آیین مغان نامیده مى شود. كلمه مغ (مگوش ) در زبان قدیم ایران به معناى خادم بوده است . به نظر مى رسد مغان سكنه بومى ایران بوده اند و مانند…

باورهای‌ هیتیها و میتانیها

درباره‌ اصطلاح‌ هزار خدا 5-1- اصطلاح‌ « هزار خدا » كه‌ به‌ وسیله‌ی‌ كاتبان‌ هیتی‌ به‌ كار رفته‌ و نظایری‌ از آن‌ نیز در جاهای‌ دیگر قابل‌ ملاحظه‌ می‌باشد، آشكار می‌سازد كه‌ نفوذ و اختلاط‌ گوناگون‌ در میان‌ این‌ مردمان‌ بسیار رواج‌ داشته‌…

عید قایق اژدها

پنجمین روز از ماه پنجم به تقویم کشاورزی چین عید قایق اژدها نام دارد. عید قایق اژدها اسامی گوناگون دیگری نیز دارد. این روز به نام های عید ماه، عید اشعار، عید دختر و عید «زون زی» مشهور است.

داریوش در معبد هیبیس الخرقه

داریوش در معبد هیبیس الخرقه: فعالیت داریوش در مقام سازنده در چندین مكان در مصر قابل تشخیص است: در الكعب ، پرستشگاه امپراتوری مصر علیا كه در آن هوروس جدید، فرعون، تاج سفید را دریافت مى كرد. این معبد به دست داریوش بازسازى شد. بر وزنه اى كه در…

کنفوسیوس خردمند در جستجوی دولت عادل

كونگ چی‌یو، كه شاگردانش او را كونگ فوتزه، یعنی «كونگ استاد» می‌خواندند، به سال 551ق‌م، در چوفو، واقع در امارات لو كه همان استان شانتونگ كنونی است، زاده شد. بنابر افسانه‌های چینی كه در عرصة مبالغه‌پردازی از افسانه‌های هر قومی گوی سبقت…

هنر یونانیان باستان

در آغار هنر یونان به علت عدم آگاهی از تمایز طبقاتی ( مانند هنر مردمان مناطق دیگر ) با دعا و افسون و جادو توام بوده و هنری ائینی تلقی می شده است . این هنر بیانگر احساسات – پندارها و خواسته های مشترک اجتماع اولیه در سازمانهای آنها می باشد که…

ادبیات یونان باستان

نقاشی خشم آشیل اثر بونوویل این نقاشی اولین قسمت حماسه ایلیاد را تصویر می کند کتاب ایلیاد از سوی بیشتر محققین تاریخ ادبیات قدیمی ترین اثر ادبی یونان باستان بشمار می رود. اما بعضی از محققین آثار هزیود را قدیمی تر محسوب میکنند. ایلیاد اثر…

بخور و بخوردان در دین زرتشت

بخور و بخوردان ، بخار یا دود حاصل از تبخیر یا سوزاندن مواد خوشبو و ظرف مخصوص این کار. استفاده از بخور برای ایجاد بوی خوش یا استفاده های مذهبی ، درمانی و نظایر آن قدمتی تاریخی دارد. از روزگار باستان تاکنون در مراسم و آیینها مواد و روغنهای…

ایزد زرتشتی : بهرام

بهرام (1) ، نام ایزدی در دین زردشتی ، ستاره ای در فلک پنجم (رجوع کنید به مریخ * ) و نام چند تن از پهلوانان و سرداران و شاهان . 1) پیش از اسلام . واژة بهرام در اصل به معنای «در هم شکنندة مقاومت » است ، و در گزارش پهلوی اوستا به «پیروزگر»…